Skip to main content
3. maj 2022

STRØMKABLER TIL ALLE VERDENS HJØRNER

Vi hos OEM Electronics har en bred portefølje af strømkabler. Uanset om det drejer sig om international standard (mm²), amerikansk wire gauge (AWG), eller om kablingen skal være godkendte hospitalskabler, kan vi guide dig til det rigtige produkt.

Vi samarbejder med flere forskellige producenter for at kunne tilbyde et så bredt og attraktivt sortiment som muligt. Vi kan levere strømkabler der er standard eller tilpasset vores kunders ønsker i forhold for eksempel længde, farve, materiale og i hvilket land strømkablet skal anvendes.


Vi har mulighed for at levere godkendte løsninger til alle lande og også medicinske godkendelser til de lande, der kræver dette. De mest almindelige materialer er PVC eller gummi, men vi kan også levere strømkabler i halogenfrie materialer (LSZH), PUR eller silikonegummi. Skalering og kontakt tilpasses kundens ønsker.


Strømkabel vælges primært med hensyn til hvilket land og hvilket miljø det skal bruges i, hvilken strøm og spænding der skal passere gennem kablet og om der er specifikke krav til slutproduktet. Måske er slutproduktet mobilt og kræver fleksibelt spiralkabel? Måske er der behov for ekstra aflastning?

Længde og materiale på både enkelte ledere samt yderkappen tilpasses, selvfølgelig vælger du også den rigtige kontakt i begge ender af kablet. Som et supplement til vores strømkabler kan vi også levere højkvalitets kabelforskruninger eller apparatfatning til en komplet installation.



Michael Sommer Frydensbjerg
Salg
+45 29 48 17 40

Kontakt mig


Seneste nyt

Elektrisk ledende lim - ideel til solpaneler

Nyheder
Det er almindeligt at bruge lodning, når det kommer til samling af solpa...

Vi forlænger levetiden på dit solenergisystem

Nyheder
Brug af alternative energikilder som solenergi er ikke kun positivt ud f...

NØDSTOP i MODERNE DESIGN

Nyheder
Hvis du hurtigt skal slukke for en maskine eller et kontrolpanel, er et ...

ARCH UDVIDER KOMPAKTE HALVSTØBTE SERIER AF STRØMFORSYNINGER

Nyheder
Den nye ARF-serie fra vores leverandør Arch skiller sig ud med små konst...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

KONTOR - ALLERØD, DANMARK

Engholm Parkvej 4
3450 Allerød

HOVEDKONTOR - TRANÅS, SVERIGE

OEM Electronics AB
Leveringsadresse: Dalagatan 4
573 42 TRANÅS